Nieuwen Brommobielen

Microcar MGO6 Initial € 10.995

De Microcar M.GO is niet voor niets al jaren de meest verkochte brommobiel in Nederland. En dat komt ongetwijfeld door de goede instap, de hoge zitpositie en de ruime kofferbak. Met de nieuwe family-look van Microcar ziet deze basisversie er weer helemaal bij de tijd uit.

Microcar MGO6 PLUS Progress € 11.995

De nieuwe Microcar MGO6 Plus met progress motor is een slimme keuze als het gaat om de meeste ruimte en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Want deze MGO heeft een aantrekkelijke standaard uitrusting en natuurlijk ook de ruime instap, goede zitpositie en grote kofferruimte.

Microcar MGO6 PLUS DCI € 13.795

De nieuwe Microcar MGO6 Plus (standaard uitgerust met de Lombardini DCI motor) is verfrissend comfortabel. De krachtige en schone motor is vrijwel trillingvrij en daardoor de stilste brommobielmotor. Door het standaard Easy Park System rijdt deze Microcar ook nog eens verassend comfortabel. De Pioneer radio en het extra tussenschot achter de stoelen verhogen het aangename gevoel.

Microcar MGO6 X DCI € 14.995 Minderprijs Lombardi Progress € 1.100,-

De nieuwe Microcar MGO6 X met de Lombardini DCI motor neemt u comfortabel mee op avontuur. Door de speciale velgen de stoere zwarte skirts rondom en de speciale vormgeving van de voorbumper heeft deze X een echte SUV-look. De hoge zitpositie geven een uitstekend overzicht in de drukke stadsjungle. Mistlampen voor en achteruitrijsensoren maken de standaarduitrusting helemal compleet. En indien u grotere spullen moet vervoeren dan lukt dat zeker met deze MGO: de grote kofferruimte kan nog worden vergroot door de neerklapbare passagiersstoel.

Microcar Dué6 Plus wit € 9.995

Met een volledig nieuw gezicht ziet dit model er helemaal volwassen uit. De sterke achterkant met de op de achterruit gemonteerde afdekplaat in kleur van de carrosserie geeft de nieuwe Dué een krachtig uiterlijk. En dankzij de ronde vormgeving en hoge instap is zelfs dit kleinste model van Microcar uitstekend geschikt voor lange bestuurders. De PLUS in de kleur wit is de basisversie van de Dué modellijn en biedt alles wat je nodig hebt.

Microcar Dué6 PLUS Pack Design € 10.895

Door de Italiaanse uitstraling heeft de standaard Dué Plus al een geweldige uitstraling. Maar het kan nog mooier: de Microcar Dué Plus Pack Design. Met 15” two-tone lichtmetalen velgen, een speciale striping, een Pioneer radio met Bluetooth en metallic lak is dit gewoonweg de mooiste Dué ooit.

Ligier JS50 Club Vanaf €12.795,-

De CLUB versie van de JS50 is dan wel de basisversie van Ligier, dat zie je er echter niet aan af. De complete lijst met standaarduitrusting maakt dat wel duidelijk.

Ligier JS50L Elegance Vanaf € 16.585,-

De Ligier JS50L Elegance is het topmodel van de Ligier modellenlijn. De JS50L Elegance is zeer luxe uitgevoerd.

Vanaf € 12.995,- JS50 Sport DCI-492 motor: € 15.385,-

De Sport wordt geleverd in de kleuren Toledorood, Pearlwit, Graphitgrijs en Zwart. Er kan vrij  gecombineerd worden met de kleur van het dak zoals hierboven beschreven.

Vanaf € 17.285,- Ligier JS50L Ultimate DCI

JS50L Elegance DCI Airco: € 17.285,- Kleuren: Asphaltgrey, Toledo rouge, Blanc Nacré, Noir Intense

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud.

Prijzen 2020 kijk dan hier

Op de tekst op deze website kunnen geen rechten worden verleend

prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten of wijzigen.